alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

adidas Sportswear

 
[2828]

En ny generation aktiva kläder är här. adidas Sportswear är valet för dig som sätter komfort på en delad första plats med stil. Bekväma kläder som du kan chilla i hemma, på stan eller var du vill. Kalla det activewear, athleisure eller helt enkelt adidas Sportswear.

Cropped Piqué Polo Shirt
Cropped Piqué Polo Shirt
Essentials 3-Stripes Cropped Hoodie
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Run 60s 2.0 Shoes
Adilette Comfort Slides
Tensaur Run Shoes
Adilette Shower Slides
Essentials Logo Shoulder Bag
Grand Court Lifestyle Court Elastic Lace and Top Strap Shoes
Duramo 10 Shoes
Puremotion Adapt Shoes
Ultraboost 4.0 DNA Shoes
Run 60s 2.0 Shoes
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Shoes
Ultraboost 5.0 DNA Shoes
Racer TR21 Shoes
Run 60s 2.0 Shoes
AEROREADY Essentials Stanford Pants
Nebzed Cloudfoam Lifestyle Running Shoes
Ultraboost 1.0 DNA Running Sportswear Lifestyle Shoes
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Daily 3.0 Shoes
Ultraboost 5.0 DNA Shoes
Grand Court Cloudfoam Lifestyle Court Comfort Shoes
Tensaur Run Shoes
VL Court 2.0 Shoes
Ultraboost 19.5 DNA Running Sportswear Lifestyle Shoes
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop Shoes
Tensaur Run Shoes
Advantage Base Court Lifestyle Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Tensaur Sport Training Hook and Loop Shoes
Kaptir 2.0 Shoes
Mission Victory Mid-Length Dress
Ultraboost 4.0 DNA Shoes
Lite Racer 3.0 Shoes
Run 60s 2.0 Shoes
Activeride 2.0 Sport Running Slip-On Shoes
Racer TR21 Shoes
Adilette Aqua Slides

Comfort is Power

Vi står idag inför ett generationsskifte. Den nya generationen köper inte längre den gamla idén om att framgång och utveckling inte går ihop med bekvämlighet. adidas Sportswear är svaret för dig som vet att bekvämlighet i själva verket är ett krav för att uppnå framgång och utveckling. Endast när du är bekväm i dig själv kan du låsa upp och frigöra din inre kraft och förändra dig själv, din omgivning och världen. Comfort is Power.

Din tid. Din kropp. Dina villkor.

Du är en unik individ och du har unika behov. Vissa dagar vill du bara chilla och ta det lugnt med dina vänner. Andra dagar vill du utforska dig själv och uttrycka dig fritt. Ibland vill du ta tag i det där projektet du längtat efter att påbörja och få saker gjorda. adidas Sportswear kombinerar den bekvämlighet och stil du behöver för att kunna göra precis det du känner för varje dag, oavsett vilket humör du är på. Coola träningskläder som är lika bekväma när du njuter av solen i en park som när du utforskar en ny stadsdel eller spelar in senaste danstrenden. Det är du som sätter agendan och med adidas Sportswear bockar du av alla punkter på den med lika mycket bekvämlighet som stil.

Bekvämlighet är inte bara det du har på dig

Det handlar inte bara om att ha på sig bekväma kläder. Att vara bekväm handlar lika mycket om det sinnestillstånd du befinner dig i. Den nya generationen vet detta och kompromissar inte med sitt eget välmående för att leva upp till någon sorts mall som tidigare generationer har skapat och kämpar för att upprätthålla. Den nya generationen vet att endast när du är bekväm med vem du är, på insidan och utsidan, kan du låsa upp och frigöra din inre kraft. Comfort is Power.

"