alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Västar

 
[58]
1 / 2
Sida:av 2

Optimera din träning med västar för alla eventualiteter

Här hittar du snygga västar för dig som vill hålla värmen på ett behagligt sätt. De här västarna från adidas är isolerade med dun i kroppsstycket och quiltningen har sammansatta sömmar vilket gör att de ger extra bra värme och en lätt känsla när du rör dig. Ytan på dessa plagg leder effektivt bort vatten och skyddar därför mot regn vilket är perfekt när du vill gå ut och promenera eller jogga i friska luften och hålla dig torr trots att det regnar. Stickade sidopaneler gör att du får en ultimat rörelsefrihet i ärmarna, och västarna från adidas stängs smidigt med blixtlås där fram. Materialet på dessa kläder är tillverkat i polyester och stoppningen består av anddun och fjädrar.

En väst kan vara både praktisk och stilren

En väst kan vara det ultimata plagget när du behöver lagom mycket värme men samtidigt kunna ha armarna fria. Med en minimalistisk väst från adidas för löpning kan du springa utan begränsningar. Tack vare smarta funktioner som hållare för vattenflaskan, vattentät mobilficka och andra fickor så är denna väst en av de mest praktiska du kan hitta. Den är perfekt för dig som älskar friluftslivet och att vara ute i vildmarken. Det finns även varianter i det här adidas sortimentet som passar bra för vardagsbruk, till exempel när du ska till plugget eller jobbet. De här plaggen finns för både herr och dam.

Stå ut från mängden med en värmande adidas väst i unik design

Du kan även välja en stilsäker väst från adidas by Stella McCartney. Hon har designat exklusiva kläder med löst sittande lager som är perfekta för löpturer då du inte vill behöva välja mellan stil och komfort. De unika designerna gör att du sticker ut från mängden och materialet är gjort i högklassigt tyg som står emot regn och blött väder.