alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Y-3

 
[129]

Känn in den japanska kulturen med hjälp av adidas Y-3-kollektion med sportigt streetmode. Skapa din egen unika stil med våra Y-3-kläder och -accessoarer för alla åldrar och storlekar.

Y-3 Vit Y-3 Hokori IIY-3 Vit Y-3 Hokori II

Y-3 Hokori II

Y-3

Herr Y-3 Orange Y-3 Qasa HighHerr Y-3 Orange Y-3 Qasa High

Y-3 Qasa High

Herr Y-3

Y-3 Svart Y-3 Logo CapY-3 Svart Y-3 Logo Cap

Y-3 Logo Cap

Y-3

Y-3 Classic Chest Logo Crew Sweatshirt
Y-3 Slides
Y-3 Classic Sport Uniform Pants
Y-3 Classic Logo Belt
Y-3 Crew Socks (2 Pairs)
Y-3 CL Logo Tee
Y-3 CL Shorts
Y-3 Classic Logo Crew Sweatshirt
Y-3 Classic Chest Logo Tee
Classic Sport Uniform Cargo Pants
Y-3 Shiku Run
Y-3 Classic Chest Logo Hoodie
Y-3 Running Cap
Y-3 CL Track Pants
Y-3 Knee Socks
Y-3 Slides
Y-3 Slides
Y-3 Qisan Cozy
Y-3 Sprint
Y-3 Waistbag
Y-3 Tech Backpack
Y-3 Waistbag
Y-3 CH1 Cap
Y-3 Classic Tote
Y-3 Classic Logo Crew Sweatshirt
Y-3 Utility Backpack
Y-3 Graphic Shorts
Classic Light Shell Running Shorts
Y-3 Graphic Hoodie
Y-3 Graphic Long Sleeve Tee
Y-3 Graphic Hoodie
Y-3 Graphic Cuffed Pants
Y-3 Short Sleeve Tee
Y-3 Short Sleeve Tee
Y-3 Classic Light Shell Hooded Windbreaker
Y-3 Knee Socks
Y-3 Tech Backpack
Y-3 Classic Chest Logo Hoodie
Y-3 Classic Light Shell Hooded Windbreaker
Y-3 Classic Light Shell Shorts
Classic Light Shell Running Windbreaker
Y-3 Classic Chest Logo Tee
Classic Refined Wool Track Top
1 / 3
Sida:av 3

Japanskt sportmode med adidas Y-3 kollektion

Med adidas Y-3 kollektion får du den perfekta blandningen av japanskt mode och sportkläder. adidas har samarbetat med den japanska designern Yohji Yamamoto för att skapa unika och bekväma sportkläder med japansk stil. I lätta och sköna material där designen fokuserar på funktion är denna kollektion perfekt året om. Välj mellan vida plagg, oversizade tröjor och futuristiska skor. Med allt från basplagg till iögonfallande modetrender har denna kollektion en perfekt balans mellan komfort och stil. I Y-3-kollektionen hittar du även coola accessoarer som lyfter hela din look.

Yohji Yamamotos sköna sportkollektion Y-3

Den japanska designern Yohji Yamamoto är känd för sina avantgardeplagg och sin futuristiska stil. Hans signatur innehåller plagg med oversizad stil och vida snitt som draperas över kroppen för en både cool och funktionell stil. I Y-3-kollektionen hittar du oväntade sportsilhuetter som ger dig full rörelsefrihet både för träning och vardag. Bland annat hittar du utsvängda och vida track pants som ger dig en cool look samtidigt som du får den rörelsefrihet du önskar och får plats med träningsbyxor eller tights som extra lager. Du hittar även vida shorts som är både bekväma och perfekta för sporter där du vill kunna röra kroppen obehindrat. För extra värme eller för att hålla musklerna mjuka mellan träningspassen hittar du snygga och minimalistiska hoodies i olika färger och modeller.

Y-3 skor för alla eventualiteter

adidas Y-3-kollektion innehåller även en mängd bekväma och avantgardistiska skor. Med innovativ design hittar du skor som har flexibla ovandelar som både följer med foten och ger en stödjande passform. Med energiåtergivande stötdämpning får du extra energi i dina steg oavsett om du ger dig ut på löpbanan eller på en promenad. För en cool look under den kallare delen av året hittar du snygga kängor som går upp över ankeln för extra värme och stöd.