adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Y-3

 
[154]
1 / 4
Sida:av 4

adidas Y-3

adidas Y-3 är ett samarbete med den japanska designern Yohji Yamamoto som skapat en mängd innovativa och avant-gardistiska silhuetter i sann sportanda. Kollektionen består av en blandning av både kläder, skor och accessoarer i Yohji Yamamotos signaturstil. Samtidigt har plaggen en funktionell karaktär med högteknologiska material och prestationsfokuserad design. Med en modern estetik får du en fräsch tolkning på nästa era av sportkläder.

adidas Y-3 skor

Skor från adidas Y-3 är några av de mest nytänkande silhuetterna du kan tänka dig. Den moderna löparskon adidas Y-3 Kaiwa är en dynamisk sko med minimalistisk design. Skon kommer i en ovandel i läder och en strumpliknande passform runt ankeln. Modellen adidas Y-3 Raito Racer är en strömlinjeformad sko som är både lätt och ventilerad med en stickad ovandel och sula med Boost för en responsiv känsla. En annan löparsko från kollektionen är adidas Y-3 Adizero Runner som har en ovandel i både neopren och mesh för ventilation.

Moderna silhuetter på hoodies och jackor

I kollektionen hittar du Yohji Yamamotos klassiska oversizade silhuetter på både adidas hoodies och jackor. Med lediga varsity-jackor som går ner till låren hämtas inspirationen från den klassiska collegestilen men blandas med en minimalistisk look. adidas 3-Stripes finns längs med ärmarna och Y-3-loggan dominerar hela ryggpartiet. I kollektionen hittar du även förlängda huvjackor som går över knäna.

Japanska designaccessoarer med träningsfokus

Med snygga designaccessoarer från adidas Y-3 får du en fulländad och trendig sportstil. Den minimalistiska designen går igen även bland kollektionens accessoarer som har diskreta loggor och monotona färgskalor. Bland annat hittar du minimalistiska kepsar med Y-3 loggan i samma färg på kepsens framsida. Coola ryggsäckar i nylon med Yohji-tryck över framsidan ger dig en modern look som passar både till träning och vardag. För ökad komfort under dagen hittar du även strumpor från adidas Y-3 som har inbyggd kompression i fotvalvet för att du ska vara bekväm under hela dagen.