alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis leverans av beställningar över SEK250
adidas

Badbyxor

 
[42]

Klorresistent material får dina badbyxor att hålla för daglig simning

Det finns en del badbyxor på marknaden som är tillverkade av material som lätt slits av klorvatten. Vi på adidas har tänkt ett steg längre och tagit fram materialet Infinitex Fitness Eco, som är gjort av återvunna fisknät och andra nylonprodukter. Det här materialet håller för daglig användning och är perfekt om du simmar ofta. Dessutom gör vi tillsammans miljön en tjänst när vi återanvänder material på det här viset.

Badbyxor som passar för aktiva och lata dagar

När man tänker efter så behöver badplagg vara mer multifunktionella än andra kläder. De ska vara bekväma nog att simma många längder i inomhuspoolen, men samtidigt måste de tåla ordentligt med sol och vara snygga nog att ha på sig när man hänger på stranden och solar och badar. Vårt mål är att dina badshorts ska vara så sköna och funktionella att du använder dem så ofta du bara kan. Samtidigt har vi sett till att de sitter som en smäck när du har hittat rätt storlek för dig, så att du kan röra dig obehindrat utan att behöva dra i dem eller oroa dig för att de glider omkring.

Sköt om adidas badbyxor så de håller länge

För att adidas badbyxor ska hålla så länge som möjligt behöver du ta hand om dem på rätt sätt. Direkt när du har använt dem bör du skölja dem med ljummet vatten och det är ingen dum idé att i detta steg använda ett milt tvättmedel. Låt dem inte ligga blöta i träningsväskan, utan ta upp dem så att de får torka när du kommer hem. Sedan tvättar du dem på 30 grader utan sköljmedel och låter dem lufttorka. Du bör alltså undvika att torktumla dem. De går heller inte att kemtvätta adidas badbyxor.