alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Cloudfoam

 
[267]
1 / 6
Sida:av 6

Ta del av de senaste teknologierna med adidas Cloudfoam

Säg hejdå till trötta och värkande fötter. Nu kan du röra dig obegränsat och ta dig fram lättare och snabbare än någonsin förut. Med Cloudfoam från adidas får du en modern teknologi som gör att du får en mjukare och skönare känsla när du går eller springer. Du kommer kunna röra dig under längre distanser utan att få ont vilket är perfekt för alla som har en aktiv livsstil och gillar att vara ute och röra på sig. adidas Cloudfoam är en sammansättning i EVA och finns som en hälkudde i mellansulan.

Med Cloudfoam får du step-in komfort

Cloudfoam fungerar lite som det låter – du får en skön känsla av att gå på moln. Med Cloudfoams lyxiga step-in komfort får du allt som behövs i en riktigt bra sneaker. Det ger stöd till dina hälar och fotvalv och du behöver inte strula med att använda några extra sulor eller inlägg. Du får helt enkelt det bästa stöd du kan få i dessa par skor. Om du är på jakt efter ett par nya sneakers för träning så är det absolut rekommenderat att investera i ett par skor med Cloudfoam från adidas.

Träningsskor med Cloudfoam är både snygga och bekväma

Du behöver inte välja mellan stil och komfort – med adidas Cloudfoam kan du få både och utan att behöva kompromissa. Skorna i den här kollektionen är precis lika snygga och stilrena som adidas övriga träningsskor. De fina detaljerna som 3-Stripes och starka färger kompletterar din sportiga look, och du kan välja mellan skor som är speciellt anpassade för bland annat löpning, promenader, tennis, basket och övrig intensiv träning. Med andra ord kommer du helt säkert kunna hitta ett par sneakers som passar just dig och dina behov i det här breda utbudet från adidas.