alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Röda jackor

 
[54]
1 / 2
Sida:av 2

Sprid värme i röda jackor från adidas

Hos oss här på adidas hittar du ett stort utbud av röda jackor. Allt från den tunna träningsjackan till fleecejackor och vadderade och fodrade jackor för kallare årstider. Jackorna är tillverkade av blandningar av polyester, nylon och elastan. Detta gör jackorna bekväma och sköna att bära samtidigt som de har en rad praktiska egenskaper. De är bland annat vattenavvisande och välventilerade så du håller dig torr och varm när du bär dem. Dessutom har jackorna en rad andra praktiska detaljer som gör dessa plagg väldigt funktionella. Det är allt från strategiskt placerade fickor, elastiska muddar vi ärmsluten, midjeband som håller jackan på plats och luvor och kragar i olika utformningar.

En röd jacka får dig att sticka ut från mängden

I din röda jacka kommer du definitivt att sticka ut från mängden. Detta kan vara väldigt fördelaktigt i sportsammanhang, och så även i vardagslivet. Utöver uppmärksamhet kommer din jacka från adidas att ge dig många andra fördelar. Våra jackor är väldigt funktionella och kommer att vara till stor användning för dig då de med sin perfekta passform och snygga design alltid kommer att bidra till att du har en estetiskt tilltalande stil samtidigt som du är praktiskt klädd.

Signaturplagget i din garderob

En röd jacka är ett riktigt signaturplagg som utan tvekan kommer liva upp utbudet i din garderob och göra det roligare att sätta ihop dagens outfit. Rött är en varm färg som klär de flesta människor. Matcha din röda jacka med andra plagg från adidas för att skapa en perfekt look både på och utanför idrottsarenan. adidas röda jackor kan nämligen bäras vid de flesta tillfällen. adidas är ett klädmärke som kännetecknas av sin höga modegrad, och i en av våra jackor kan du alltså vara säker på att vara både praktiskt och snyggt klädd.