adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Höga Sneakers

 
[127]
1 / 3
Sida:av 3

adidas höga skor

Vare sig du gör dig redo för match, träning eller utomhusaktiviteter har adidas höga skor för den som föredrar mer stöd för ankeln och en högre silhuett. adidas höga skor finns anpassade för olika sporter och aktiviteter och kombinerar komfort, innovation och stil för att du både ska kunna prestera som bäst och hålla stilen.

Höga skor för terräng

För långa vandringar i ojämn terräng kan det vara särskilt skönt att ha en sko av högre modell. Bland adidas höga skor hittar du modellen TERREX som är en lätt vandrarsko för att du ska kunna ta dig långa sträckor. Den lätta konstruktionen har GORE-TEX®-foder som fungerar vattentätt men fortfarande låter fötterna andas. Med en grov yttersula i Traxion som har Continental™-gummi får du bra grepp även när det är våt och hal terräng. Bland adidas outdoor-skor hittar du även den coola GSG-modellen som är en tålig sko för tuffa vandringar. Med en ovandel i skinn och slittåligt nylon håller skon för alla väder och hälens stötdämpning gör att du kan ta dig längre än du vågat hoppas på.

Träning med extra stöd

Med en högre ankel kan du få extra stöd för ankeln, men detta innebär inte att du förlorar flexibilitet. Med stickade ovandelar får du en passform som anpassas efter foten och tillåter rörelser. De lätta boxningsskorna adidas Speedex låter dig vara snabb på fötterna och har en flexibel framfot och stabil struktur. Den snörfria träningsskon Pureboost X TR 3.0 LL är en sko gjord för rörelse. Med runtgående band som omsluter foten får du en följsam passform med stöd, oavsett i vilken riktning du rör dig. Även basketskorna Harden LS 2 har en högre silhuett med energirik stötdämpning tack vare Boost i mellansulan och en åtsittande passform med strumpliknande konstruktion. Även adidas Superstar-modell har uppdaterats till en högre modell för en snygg retrostil.