alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Höga sneakers

 
[101]
1 / 3
Sida:av 3

Höga sneakers för skönt stöd och cool look

Ett par höga sneakers har en alldeles egen stil som skiljer sig från andra träningsskor. Denna silhuett ger dig en cool känsla med attityd samtidigt som du får skönt stöd för ankeln. Med ett par höga skor fixeras ankeln vilket gör att du inte skadar dig lika lätt under snabba riktningsändringar. Med adidas högteknologiska sneakers ligger allt fokus på din prestation och du kan räkna med att optimera din träning. Alla skor är utformade specifikt för olika användningsområden så välj en sko för just din träningsform eller sport. 

Höga sneakers för att prestera på topp

Med rätt skor finns det inga hinder för hur långt du kan gå. Slå nya personrekord med ett par höga sneakers som passar just för din träning. För boxning hittar du mjuka och flexibla skor som ger stöd för ankeln samtidigt som de inte hindrar dina rörelser. Med lätta meshovandelar och tunna yttersulor som ger maximalt grepp får du snabba och säkra steg i ringen. För basketmatchen hittar du också höga sneakers som ger dig en snygg retrostil samtidigt som du får optimalt stöd för dina rörelser. För långa vandringar hittar du rejäla kängor som ger både ordentligt med stöd och grepp på de allra mest oframkomliga underlag. adidas skor kommer i storlekar för dam, herr och barn så här finns något för alla!

Snygg och klassisk design

Med ett par höga skor från adidas får du en look som är trendig säsong efter säsong, och med klassiska designinslag som adidas 3-Stripes längs med skornas sida är skorna tidlösa. Välj mellan minimalistisk utformning med hög kontrast med svart-vita färger eller en enhetlig och clean stil i helvitt. Du hittar även sneakers i en mängd olika starka färger och mönster för en unik och oväntad stil.