alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Klädrea

 
[3631]

Uppdatera träningsgarderoben med snygga plagg på klädrea

Med adidas träningskläder kan du uppdatera din träningsgarderob för högpresterande material som låter dig lägga fullt fokus på dina rörelser utan att distraheras från dina mål. adidas har tagit fram olika kläder och snitt för olika aktiviteter och sporter för att dina kläder ska ge dig så bra förutsättningar som möjligt för att prestera på topp. Välj bland kollektioner för allt från löpning och gymträning till fotbollskläder och kläder för friluftsliv på adidas klädrea. Du hittar högkvalitativa plagg för både vuxna och barn för att alla åldrar ska få maximal komfort under träningen.

Klädoutlet med högpresterande material för fullt fokus

Med rätt plagg för din träning slipper du distraktioner och kan lägga fullt fokus på dina mål. För att optimera din träning behöver du välja rätt plagg för just din träningsform. I adidas klädoutlet hittar du plagg för en mängd olika rörelser. Här hittar du både klorresistenta badkläder för simträning och träningsställ för löparrundan. För högintensiv träning finns material som leder bort svett och fukt från kroppen och håller dig sval och torr. För friluftsliv och vandringar hittar du tåliga och slitstarka material som isolerar och värmer för att du ska hålla dig bekväm i alla väder. 

Rabatt på kläder med ikonisk stil

adidas kläder kan lätt kännas igen på sin ikoniska sportstil. I adidas klädrea hittar du plagg med de klassiska vita 3-Stripes och välkända Trefoil-logga. Välj svartvita plagg för en ren och snygg sportstil i elegant minimalism eller piffa upp garderoben med härliga färgkombinationer och mönster. Du hittar även snygga fotbollströjor och ställ i officiell design för flera fotbollslag. Motivera din träning med favoritlagets tröja eller bär tröjan till vardags för att visa ditt stöd. Oavsett vilka träningskläder du behöver hittar du även matchande träningsskor för din sport i adidas kollektion. Med adidas från topp till tå är du redo för nya utmaningar.