alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Falcon för damer

 
[7]
kollektion
Pris
437 kr - 1 099 kr
4371099
Dam Originals Grå Falcon ShoesDam Originals Grå Falcon Shoes

Falcon Shoes

Dam Originals

Dam Originals Svart Falcon ShoesDam Originals Svart Falcon Shoes

Falcon Shoes

Dam Originals

adidas Falcon för damer för en lustfylld vardag

Visst, ibland kan det vara trevligt med ett par sneakers som inte sticker ut särskilt mycket och som är så där klassiskt stilrena. Men ärligt talat, vem minns ett par sådana skor? Om du hellre vill ha skor som får folk att viska av avund medan du går förbi, då är det adidas Falcon för damer du ska satsa på. Dessa skor har livslust, en egen vilja och attityd. De ber inte om ursäkt, utan tar den plats de vill. De bryr sig inte om vad som är modernt just denna vecka, de gör 90-talet till en evig trend.

adidas Originals Falcon för damer – färg och form i symbios

adidas Originals Falcon för damer är något helt nytt, men ändå något välbekant. Med stark inspiration från 90-talet används vågade färger, mönster och kul materialkombos för att skapa skor som du aldrig har sett innan, men ändå minns med nostalgi och glädje. Vad sägs till exempel om ett par helsilvriga skor som för tankarna till rymden? Eller kanske ett par zebrarandiga? Har du svårt att välja kan du köra på en modell i alla regnbågens färger. Det är inte bara färgvalen som är innovativa och spännande, utan även materialvalen. Mocka, läder, tyg och mesh blandas i stora block och små detaljer för att dina skor ska vara lika häftiga att ta på som att se på. Detta tillsammans med den chunkiga sulan à la 90-tal gör att dessa skor verkligen blir ett riktigt fashion statement.

Falconskor för vardag och fest

Även om adidas Falcon för damer är inspirerade av löparskor från 90-talet så gör de sig bäst som vardagsskor att gå i, eftersom de är sneakers och inte har de stötdämpande egenskaper som löparskor har. Men vilka sneakers de är, alltså!