alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Herrklockor i guld

 
[8]

Sportig elegans med funktionella herrklockor i guld

adidas har inte bara kläder och skor som låter dig prestera på topp men även tillbehör och accessoarer som hjälper dig i din träning. Med bekväma ur kan du både hålla koll på tiden och ta tid på dina varv under passet. adidas designar sina kollektioner med både funktion och stil i centrum och du kan därför räkna med klockor som både är bekväma att bära, underlättar i din träning och ger dig en klassisk och sportig adidasstil. I kollektionen av ur hittar du herrklockor i guld med tidlös design som höjer hela din stil.

Herrguldklockor i högkvalitativa material

adidas herrguldklockor är gjorda i högkvalitativa material som rostfritt stål och boetter i härdad mineralkristall. Du får därför tåliga ur som håller. Du hittar även herrklockor i guld som är vattentäta för att du ska slippa oroa dig över vattenskador. Du kan välja mellan både analoga och digitala ur och du hittar armband i både läder och stål. Om du vill förbättra din träning kan du välja digitala ur som har stoppur för att ta tid på dina varv. Du hittar också funktioner som dubbla tidszoner och kalender. 

Elegant stil med en herrklocka i guld

adidas ur kommer i flera olika stilar. Du hittar bland annat den klassiska Trefoil-loggan på urtavlorna och kan väja bland mer minimalistiska stilar och designer där du ser minuter och timmar tydligt. Herrklockor i guld är lätta att matcha både till träningskläder och till vardag, du får en enkel och sofistikerad elegans med adidas herrklockor i guld. I adidas kollektioner hittar du många användbara tillbehör som kan underlätta i din träning. Bland annat hittar du praktiska träningsväskor och ryggsäckar, värmande accessoarer som mössor och halsdukar samt solskyddande utrustning som kepsar och solglasögon. Glöm inte att tänka på detaljerna när du gör dig redo för träningen!