alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vattentäta sneakers dam

 
[52]
Dam TERREX Svart Terrex Swift R2 Mid GORE-TEX Hiking ShoesDam TERREX Svart Terrex Swift R2 Mid GORE-TEX Hiking Shoes

Terrex Swift R2 Mid GORE-TEX Hiking Shoes

Dam TERREX

1 / 2
Sida:av 2

Vattentäta sneakers för damer

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med våra skor står du stadigt på jorden. Sneakers från adidas ger skydd åt fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Med dessa vattentäta sneakers för damer kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – vattentäta sneakers för damer från adidas

Våra sneakers innehåller även mockaläder, syntetläder och textil. Ute på språng i alla väder – i slutändan vill du erövra världen! Vattentäta tyger från adidas ger även skydd och komfort i snöblandat regn.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med sneakers från märken som TERREX och adidas by Stella McCartney. Kallt väder? Hårda vindar? Ojämna spår? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter.

Våra mest innovativa teknologier, som TRAXION, STEALTH och GORE-TEX, hjälper dig slå ditt personbästa. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du använder, desto mer får du tillbaka! De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Du hittar sneakers i kollektionerna TERREX Free Hiker, Clima och RDY. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov. Det finns sneakers i svart, rött, grönt och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Terräng, utförsåkning, snowboardåkning, urban sport eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra exakt det. I vårt stora urval hittar du skor för terräng. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra vattentäta sneakers för damer från adidas – nu är stunden inne.