alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Kompressionskläder

 
[447]
1 / 10
Sida:av 10

Kompressionskläder för hela familjen

Många föredrar kompressionskläder då de känner att blodcirkulationen i musklerna förbättras vilket leder till förbättrad prestation, de är strategiskt tajta för att hålla om dina olika muskelgrupper så de stabiliseras och aktiveras. Då kompressionskläder är åtsittande behöver du heller aldrig oroa dig över att kläderna ska glida upp eller ner när du är upptagen med ditt intensiva träningspass. Våra kompressionskläder kommer för hela familjen och i flera hundra olika plagg från underkläder, badkläder till jackor och tights. Släng på kompressionskläder och känn om du kan känna en skillnad i din prestation och njut över att slippa oroa dig över de små sakerna medan du fokuserar på ditt personbästa.

Åtsittande kläder som ger support som en riktig vän

Oavsett om du vill ha ett par kortare shorts, halvlånga träningstights eller långa tights kan du vara säker på en åtsittande passform i våra kompressionskläder. De är tillverkade i bland annat Alphaskin som ger en stödjande känsla och som minskar dina muskelvibrationer. Dessutom slipper du oroa dig över att svettas då de kommer i lätt och fuktabsorberande material så som AEROREADY och HEAT.RDY. Vissa kommer även med Polygiene-teknologi som hjälper dig att hålla dig fräsch under hela träningspasset då teknologin motverkar lukt. De funktionella badbyxorna och baddräkterna kommer även med klorresistenta Infinitex+ Performance eller Infinitex Fitness Eco med ECONYL®-garn och tillåter dina badkläder att se ut som nya för en längre tid. Våra kompressionsbehåar kommer i olika modeller och färger så du kan bestämma vilken som passar dig bäst, självklart kommer våra bhar med fuktabsorberande material och mesh så din hud kan andas samtidigt som du förblir torr. Håll dig skyddad från solens starka strålar tack vare den inbyggda UV-faktorn på 50+ i våra åtsittande kläder, men glöm inte att applicera mer skydd för att vara på den säkra sidan.