alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart midi klänning

 
[3]
Dam Y-3 Svart W CL SU SKIRTDam Y-3 Svart W CL SU SKIRT

W CL SU SKIRT

Dam Y-3

Dam Y-3 Svart Y-3 Cloud Quilted Gilet DressDam Y-3 Svart Y-3 Cloud Quilted Gilet Dress

Y-3 Cloud Quilted Gilet Dress

Dam Y-3

Svarta midiklänningar

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Du vet vad du vill ha. Du hittar ett brett sortiment med klassiska midiklänningar hos oss. Alla svarta midiklänningar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – svarta midiklänningar från adidas

Vi erbjuder midiklänningar som består av bomull. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Athletics, Performance eller Originals – med adidas-midiklänningar får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och kaxig image med sina skiftande texturer och generösa draperingar. Du hittar midiklänningar i kollektionerna adicolor, 3 Stripes och Bellista.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Visa din alldeles individuella stil med svarta midiklänningar från adidas.