alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vattentät parkas dam

 
[12]
Dam City Outdoor Grön MYSHELTER RAIN.RDY ParkaDam City Outdoor Grön MYSHELTER RAIN.RDY Parka

MYSHELTER RAIN.RDY Parka

Dam City Outdoor

City Outdoor Lila MYSHELTER RAIN.RDY ParkaCity Outdoor Lila MYSHELTER RAIN.RDY Parka

MYSHELTER RAIN.RDY Parka

City Outdoor

Vattentäta parkasar för damer

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Tänj på gränserna och förverkliga dina drömmar med parkasar från adidas outdoorkollektioner – det spelar ingen roll om du har lämnat staden bakom dig eller navigerar livliga gator. Alla vattentäta parkasar för damer från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – vattentäta parkasar för damer från adidas

Vi erbjuder parkasar som har tillverkats med nylon och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda haven. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och hushåller med resurserna. När du ger dig ut är du förberedd för alla sorters väder med vattentät utrustning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med parkasar från märken som Performance. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. CLIMAPROOF och RAIN.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. RDY, MyShelter och Clima är våra mest omtyckta kollektioner med parkasar. Våra parkasar är tillgängliga i beige, grått, lila och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra vattentäta parkasar för damer från adidas – nu är stunden inne.