alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Kjolar med hög midja

 
[6]

Sväva fram i våra kjolar med hög midja

adidas tillverkar kläder av alla möjliga modeller och typer. Vissa av våra högmidjade kjolar är speciellt framtagna för att användas när du sportar, speciellt väl fungerar de till exempel på tennisbanan eller när du spelar golf. Dessa kjolar har flera smarta funktioner som underlättar ditt idrottsutövande. Dessutom är de tillverkade i material som transporterar bort fukt – du håller dig alltså torr och bekväm under träningen. De flesta av våra sportkjolar har under kjolen ett par shorts eller tights som gör att kjolen sitter säkert på plats när du sportar. Vi har även flera typer av kjolar, som lämpar sig för andra tillfällen och aktiviteter. Bär dem precis hur och när du vill. Kjolar med hög midja från adidas kommer utan problem att ta dig genom hela din dag och alla de utmaningar och aktiviteter du möter under denna.

Klä dig trendigt i högmidjade kjolar

Det är inte bara när du idrottar som du kan använda någon av våra kjolar. Vi har naturligtvis också kjolar som kan användas utanför sportarenorna. Kjolar är ett fantastiskt plagg som är mycket användbart och som med enkelhet kan kläs upp för att passa vid lite festligare tillfällen eller när du använder kjolen till vardags. Antingen bär du den med en fin blus och ett par högklackade skor eller med ett par sneakers och en enkel t-shirt. Vill du klä dig trendigt och i stil bör du definitivt ha en av våra kjolar med hög midja. Dessa kjolar är helt rätt och du kan känna dig säker på att vara stilrent och modernt klädd. Att klä sig i plagg med hög midja är också mycket smickrande då denna typ av skärning markerar och framhäver midjan, vilket ger din kropp en snygg och väldigt smickrande siluett.