alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gravid t-shirt

 
[3]

Sportiga och flexibla t-shirtar för gravida

Är du gravid och på jakt efter t-shirtar för gravida som både rymmer din växande mage och får dig att känna dig fin? Våra t-shirtar för gravida ger mammor i alla skeden av graviditeten en möjlighet att känna sig både bekväma och snygga. De finns i en mängd olika modeller och färger så du kan variera vardagen. Alla t-shirtar är tillverkade av högkvalitativa material varav många är extra bra på att transportera bort fukt och hålla dig torr. Många gravida kvinnor satsar främst på att skaffa sig byxor som är speciellt anpassade för gravida, men en skön t-shirt som inte sitter alltför tight kan verkligen vara värd att investera i också. Oavsett om du letar efter t-shirtar för gravida som tränar eller bara att ha hemma när du slappar så har vi något som passar i vårt maternity-sortiment.

Håll dig aktiv graviditeten igenom

Man skulle lätt kunna känna att man bara vill ta det lugnt hela graviditeten, men faktum är att de allra flesta kvinnor mår bättre av att röra på sig regelbundet. Träning hjälper dig att både behålla musklerna du redan har, gör dig starkare så att det inte blir lika jobbigt att bära på barnet och kan till och med göra förlossningen lättare. Dock bör man vara extra försiktig de tre sista månaderna av graviditeten och undvika att lyfta tungt och att hoppa för mycket. Vi har t-shirtar för gravida som passar till alla typer av träningsformer du kan tänkas utöva, men som även är riktigt mjuka och sköna att ha på sig till vardags. Det viktigaste är såklart passformen och att din mage har plats att växa. Vill du vara på den säkra sidan kan du köpa en eller två storlekar större än du brukar ha. Många tycker att det är bekvämt och snyggt att t-shirten är lite extra säckig.