alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

NMD svarta

 
[36]
kollektion
Pris
579 kr - 1 599 kr
5791599

NMD svarta skor ger dig stuns i steget

Designen är en perfekt kombination av sportiga och urbana trender och har hämtat inspiration från adidas tidigare kollektioner. Skorna är framtagna för löpning men går även att använda för andra ändamål. Den strumpformade överdelen är tillverkat av lätta och välventilerade material för att säkerställa dina fötters komfort. Sulorna är uppbyggda med hjälp av adidas olika patenterade och funktionella tekniker, vilket ger god dämpning och en bra extra skjuts i ditt eget löpsteg.

Svarta adidas NMD – skon som berikar ditt liv

De här lätta, bekväma och snygga skorna kommer utan tvekan att underlätta ditt liv. Bra dämning och passform gör att skorna kan bäras hela dagen utan att orsaka skav eller obehag. I dina svarta adidas NMD skor kan du koncentrera dig på det som är viktigt och inte ägna onödig tid åt att bekymra dig om obekväma skor som inte lever upp till dina förväntningar gällande funktion. Skorna kommer i flera olika modeller och utformningar så du kan välja den stil som passar dig bäst. Ett par svarta NMD passar dessutom till allt, vilket gör de väldigt praktiska och användbara.

Helsvarta NMD – den perfekta basen för din outfit

Fashionistor över hela världen längtar efter att ha ett par svarta adidas NMD I sin garderob. Därför kan det ju inte vara fel för dig att också äga ett par. Skorna är helt enkelt av en perfekt modell då den kan bäras vid en rad olika tillfällen. Svarta NMD passar lika bra i idrottsliga sammanhang som i ditt vardagsliv. Använd skorna när du springer, är på väg till gymmet, utforskar nya resmål eller på arbetet. Bär svarta NMD träningsskor till jeans, byxor, träningskläder eller till och med en klänning. Här finns det inga rätt eller fel, i dina svarta NMD kommer du alltid vara rätt klädd.