alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Vit · Falcon

 
[9]

Strutta fram i vita Falcon från adidas

Dessa sneakers har en tjock gummiyttersula som förutom att ge bra grepp och stötdämpning även ger skorna deras speciella utseende. Mellansulan är tillverkad av EVA-material och ger en bra komfort i skon, och ovandelen består av en kombination av läder och textil. Skon knyts med snören vilket ger användaren möjligheten att anpassa passformen efter den egna foten.

adidas vita Falcon-sneakers ger dig vingar

Dessa skor är inte bara sköna och funktionella, de är också ett riktigt modestatement. De passar lika bra till jeans och t-shirt som till en klänning, mixa och matcha som du vill för att skapa nya uttryck och looker. Dina vita Falcon kommer ge dig extra fjädring i stegen och de är perfekta att ha på fötterna i skolan och på jobbet som när du reser och upptäcker nya platser. I dessa skor kommer du alltid att vara snyggt och moderiktigt klädd samtidigt som dina fötter är glada och mår bra.

Underhåll dina skor

Det är varken komplicerat eller tidskrävande och en åtgärd som verkligen lönar sig. Med lite kärlek kan du ge dina sneakers en ordentlig livslängd och du kommer få ut mycket glädje av dem. Det första du bör göra när du tar upp dina skor ur kartongen är att impregnera dem med en vatten- och smutsavvisande spray för att skydda dem. När skorna blir smutsiga och inte längre lika vita måste du tvätta dem. Detta gör du med hjälp av lagom varmt vatten, ett milt rengöringsmedel till exempel diskmedel, en mjuk borste och en ren trasa att torka av skorna med efter rengöringen. För att dina vita Falcon skall hålla sig fräscha och snygga så länge som möjligt måste du sköta om dem. Har dina skor speciellt envisa fläckar kan du testa att gnugga bort dem med hjälp av en vitfärgad tandkräm!