alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Plus size tights

 
[22]

Snygg träningsstil och säker passform med plus size tights

Oavsett om man ska träna ett hårt styrkepass eller bara köra lite lätt stretchning så är ett par träningstights oumbärliga. Plus size tights behöver sitta perfekt i midjan utan att åka ner när du springer och tränar. Det är också viktigt att de inte har några sömmar som skaver samt att passformen är smickrande. Våra plus size tights uppfyller alla dessa krav och är sköna att träna i. Dessutom känner man sig riktigt snygg i dem, och det skadar ju inte! Tights i stora storlekar skiljer sig egentligen inte så mycket från andra leggings. Precis som våra andra plagg är de gjorda av högkvalitativa material som är specialtillverkade för att passa för träning. De är stretchiga och sitter inte åt hårt i midjan, men de hålls ändå på plats. Om du letar efter curvy tights så har du kommit rätt!

Ta din träning till nästa nivå

Att ha på sig rätt träningskläder som sitter skönt gör det lättare att fokusera på sin träning utan några störningsmoment. Det finns inget värre än att ta en springtur och behöva dra upp byxorna hela tiden. Därför har vi sett till att alla våra plus size tights verkligen håller måttet och gör att du känner dig lite mer som en riktig atlet. Oavsett om du precis har börjat din fitnessresa eller har tränat i många år så tror vi att du skulle älska våra tights i stora storlekar. Om du behöver komplettera din outfit finns det gott om andra plus size-plagg såsom t-shirts, linnen och sportbehåar. Vi på adidas anser att det inte spelar någon roll vilken storlek man har, alla ska kunna känna sig starka och vältränade, oavsett vilken siffra vågen visar. Vikten är i många fall helt irrelevant, någon som behöver plus size tights kan mycket väl vara mer vältränad än en smalare person!