alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Blåa tröjor

 
[1]

Blåa tröjor för all sorts härlig träning

Det är verkligen härligt att träna när man känner att kläderna man har på sig är helt rätt. Och vad kan väl göra din träningsoutfit roligare än lite färg? Våra blåa tröjor påminner om himlen och havet och alla andra vackra blåa nyanser du kan tänka dig. Blått är en färg som får oss att känna ro och frid, och det kan vara särskilt bra till träningsformer när du vill stressa ner. Kanske ska du sticka ut och springa för att rensa tankarna? Då kan en blå tröja vara precis rätt plagg att ha på sig. Men självklart finns det blå nyanser som kan få dig att ge lite extra på träningen också, satsa i så fall på en klarblå variant som ger dig energi och gör att du känner dig pigg och glad.

Satsa på en miljövänlig blå tröja

Har du tänkt på att vilka kläder du väljer att köpa påverkar miljön? Det är många som inte tänker särskilt mycket på det. Vi insåg för ett antal år sedan att kläderna och skorna vi säljer gör ett avtryck vare sig vi vill det eller inte. Då förstod vi att det var dags att ändra sättet vi tänkte på material. Det tog många sömnlösa nätter, men till slut knäckte vi koden till vår återvunna polyester, som nu många av våra träningskläder är gjorda av, däribland våra blåa tröjor. Chansen är stor att just din nya blå tröja är gjord av plast från havet som har blivit ett högfunktionellt material som både är mjukt och skönt och som effektivt ventilerar bort fukt. Hur bra som helst blir resultatet att du kan ha på dig våra träningskläder med stolthet och veta att du inte bidrar till att plasten i haven ökar, utan snarare det motsatta. Bra va?