alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Powerlift Skor

 
[2]

Powerlift-skor ger dig makten att stå fast på marken

Att lyfta tunga saker är inte bara utmanande men även väldigt roligt, dock kan det vara extra tufft om man inte har ordentlig utrustning som är anpassad för de tunga lyften. När du drar på dig ett par ordentliga Powerlift-skor kan du vara säker på att du har ett par skor som stöttar dig bättre än du själv gör, då de kommer med en liten kilhäl som ger dig den perfekta lyftpositionen. Dessutom är ovandelen gjord i canvas som dessutom ger dina tår utrymme så du kan hitta styrkan från fötterna och upp när du lyfter. Självklart kommer våra Powerlift-skor med både snörning och kardborreband så de sitter på ordentligt och fixerat över dina fötter när du kör på ditt nya rekord i marklyft. Dessutom kommer våra Powerlift-skor med halkfri gummiyttersula som hjälper till att stabilisera ytterligare och ge dig den kontroll du behöver.  

Lyft tyngder och traktordäck i skor anpassade för styrketräning

Ett par skor anpassade för styrketräning har blivit speciellt framtagna för träningen så du har stabilitet även i sidled och inte bara framåt och bakåt som du har med ett par löparskor. Då du har en stabil grund minskar du risken att trampa snett eller komma ur balans, vilket innebär färre skador när du vill lyfta tungt. Visst att ett par styrketräningsskor hjälper dig att få en stabil och säker plattform, men det är inte tillräckligt om du inte har resterande utrustning som du kan tänkas behöva under ett styrketräningspass. Oavsett om du lyfter tunga traktordäck eller tyngder på gymmet kan det vara skönt med kläder som inte samlar på sig svett, men även träningshandskar som inte bara kan hjälpa med greppet men som också skyddar dina händer från onödiga och tuffa stötar. Ta på dig varmare träningskläder för att undvika att dina muskler och leder blir nedkylda vilket leder till onödiga skador.